LN50

LN50

Live: Def Räädu, Element (Stupid F & Hash), J.O.C., Judabels,
Maxtract, Rassakas, Vorr Poksjorr, Öökülm, Mr.President, Móre
DJ’s Gee, Cpt. Drum, Hash, Hunt, Jeffy Diamond, Kalvik, Leiner

Reedel, 4. detsembril tähistab Lejal Genes plaadimärk Rakvere Teatrikohvikus oma 12. sünnipäeva 50. korda toimuval Lejal’Nyte õhtul. Samas esitletakse ka plaadimärgi 50. väljalaset, mis on kogumik seniilmunud lugude paremikust ehk nö TOP50. Kogumik on koostatud 50 asjaosalise eelistuste summana.

Õhtu jooksul astuvad üles aastate jooksul Lejal Genes märgi all loomingut väljastanud artistid, nagu näiteks Element (ehk Stupid F & Hash), Gee, Def Räädu, Jeffy Diamond, J.O.C., Kalvik, Leiner, Móre, Mr.President, Rassakas, Öökülm ja teised. Plaadimasinatesse asetatakse peamiselt Lejal Genes poolt väljastatud lugudega plaate.

Kuid see pole veel kõik! Seoses 50 numbrimaagiaga müüb Lejal Genes oma lao tühjaks. St et peol ja kogu detsembrikuu jooksul on võimalik laos olevaid plaate osta hinnaga 50 krooniga!

Lejal Genes 50ne plaadi vahendusel on oma loomingut väljastanud järgmised artistid:

Grolf, Gy3, Wyza, Benjamin, Deep Possah, Echosilence, o3, Timeless Generation, Suburban Suspekt, Hash, Def Räädu, Kari, J.O.C., Marisha, 2nd Unit, International Cult Hero, St.Raquel, Diggy, Digidone, LD-Ride, Dice Rudy, Stupid F, Basket, Gee, Jeffy Diamond, Vera303, N.Plutus, Geminice, Supaa B, Neegus, Nasq, Jazzaholica, Antonio Ocasio, Viivu, Lauraasia, Spija, Kynt, Layner, Sugar Creek, The UnoLoops, Oluline, MC Kampsun, Farout, Rassakas, Marie-Ange, Mista, G-Enka, Contra, Juki, Kalvik, Vimm, Luisa Värk, Priit Kirss, Somnus, Talisman, Kind Of Groove, Éha Urbsalu, Tommyboy, Jilio & Skazo, Chalice, Alto Voltaje, Cool D, Dani Rankin, Riddim Maffia, MC Slim, Charlie Boy, Naya Gaz, Plookie, Toe Tag, Madou, Hull Õun, Miuhuru, Prospecta, Qba, Quest, Paul Oja, Critikal, Pan Kleks, Rhythmic Killahz, Valsheebnik, Pionear & Pete Fox, Semy, The Rimestones, Raymond, Animals On Wheels, Cosmoskva, Phingaz, Laura, Vorr Poksjorr, Móre, Maxtract, Judabels, WST, Fast K, Tatmosavvo, Gerda, Dr.Anaal, Qll, Sofia Rubina, Lion MC 2XL, Norlan, Busta, Soul Militia, Core Cult, Experimental Brothers, To-Sha, L.Eazy, Rebeat, Sakke, Broken Time Orchestra, Tes La Rok, Sten Gun, GP from Venice, Hull Verner, Grässhopas, Lord, Hunt, Öökülm, Raimond, Rauno Lust, Jam Sessions, Taavet, Softkilla, Melkker, Kinky Kong, Vesipoiss, Leiner, Kreck, Northside, Laura Junson, Henry Mendez, OPB, Lowry, Jan Holtsmann, HU?, Element, Kadri Voorand, Anna Põldvee, Mr.President, Mai Leemet, Avalon Sutra, Sim Kares, Florest Blunt, Urmas Lanto, Eeter, PhoneCall, Gerda Sirendi, Virumaa Poistekoor, One Shot, 2015, Raadz, Wavez, Fuck Yuo I Am A Robot, Maxwell D, General Levy, Treee

Lejal’Nyte 50nel peol on esinenud järgmised artistid:

Ühendatud Inimesed (Chalice, Hannaliisa, Kayot, S’poom), Orav, Niko, Gee, Digidone, Dr.Valz, Gy3, 2nd Unit, Timeless Generation, Grolf, Möls, Mac, Lion Head Sound (Funcking Francis & Rumpunch), Mista, Dice Rudy, Maxtract, Judabels, Dzheimz, Solid Steel, S.I.N, Solid MC, Sinda, Cezol, Junior Ray, Busta, Coley, Don Erikson, Squt, Farout, Suburban Suspekt, Chinon, Somnus, Kalev K, Geminice, Kalvik, Cpt. Drum, Hash, Jeffy Diamond, Cordis, M-Real, Farout, Ringo Ringvee, Tarrvi Laamann, Peeter Rästas, Lion MC, Móre, Def Räädu, Stupid F, Rassakas, Emil Gens, J.O.C., Rakett, Kaur Kareda, Prospecta, Anf, Cutmasta Daz, Kalvik, Kisa, Dave Storm, Ziil, Luisa, Oluline, Holland, Mr.President, Deep Possah, Cool D, Benou, Layner, Ilmar Kerm, Qba, L.Eazy, To-Sha, Vorr Poksjorr, Erni Kask, Diggy, Joseph, Itok Element, Alan Gonzalez, Lord, Hunt, Grässhopas, MK, Static L, Pan Kleks, Leiner, Paul Oja, Kreck, Öökülm, Taavet, Napoleon, Rhythm Doctor, Raul Saaremets, Siim Nestor, Melkker, Stanza, PhoneCall, Enn Tiidumaa, Alko, Lauri Täht, Laura Junson, Kadri Voorand, Raun Juurikas, Reigo Ahven, Mander, Urban Pirate, Tommyboy, Gerda Sirendi, Daria & Cool, Kõrvalhüpe, TSR, Eksotik, Smaddy, Raadz

One thought on “LN50

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s